Baojun presenteert RS-5 én RM-C Concept

Baojun presenteert RS-5 én RM-C Concept

Baojun, een merk dat General Motors samen met SAIC Motor en Wulling in China heeft, schuift in Sjanghai straks twee nieuwe modellen naar voren. Een daarvan is een studiemodel, de ander is klaar voor de markt.

In oktober vorig jaar liet Baojun al de RS-5 zien, een nieuwe vijfzits SUV die een stapje boven de veelvuldig gerebadgete 530 een plek krijgt, ondanks dat hij iets korter is. De 4,57 meter lange en 1,87 meter brede SUV is niet de enige nieuwkomer die het bedrijf in China presenteert. Baojun neemt namelijk zijn allereerste concept-car ooit mee naar Auto China. Dat...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

💻 : Chicago Typewriter ep. 13😍🙈❤

Updated @Honda Civic Type R May Have Some Surprises. Some laps around the Nurburgring reveal some details. #hothatch #nurburgring #spyshots #testing Read: car.bz/si2zdf1 pic.twitter.com/AquosjvuWL

SPYSHOTS: W213 Mercedes-AMG E63 facelift spotted paultan.org/2019/04/24/spy…

SPYSHOTS: W213 Mercedes-AMG E63 facelift spotted - Paul Tan's Automotive News feed.easybranches.com/my/business/15…