Volkswagen aan Koreaanse accu-samenwerking

Volkswagen aan Koreaanse accu-samenwerking

Toekomstige accu's voor Volkswagens elektrische auto's lijken uit Zuid-Korea te kunnen gaan komen. Het merk zou op verkenning zijn voor een nieuwe samenwerking.

Volkswagen wil met het Zuid-Koreaanse energie- en raffinagebedrijf SK Innovation een fabriek opzetten die accu's voor elektrisch rijden produceert. Dat zegt de eindverantwoordelijke voor accuproductie van SK Innovation. Het zou de eerste keer zijn dat het Duitse autoconcern met een partner investeert in accu's voor elektrische auto's. Volkswagen bevestigt te willen investeren in een accufabrikant, maar...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Proton X50 最快明年上半年登场?或推出普通版与运动版! | KeyAuto.my keyauto.my/2019/09/16/pro…

The Hyundai Xcent Nios might get new colours - New Spy Shots ! #Hyundai #Xcent #SpyShots motoroctane.com/news/99873-202…

The Hyundai Xcent Nios might get new colours - New Spy Shots ! #Hyundai #Xcent #SpyShots motoroctane.com/news/99873-202…

New Aston Martin DBX: interior shown in new spyshots autocar.co.uk/car-news/indus…

Aston Martin DBX Spyshots Reveal Interior Mercedes Parts Overload: The Aston Martin DBX is one of the cars we’ve gradually gotten more excited about this year, partly because it’s the first of its name, but also due to company… automotivetestdrivers.com/aston-martin-d… #Cars #Autos #Automotive