Gelekt: Infiniti QS Inspiration Concept

Gelekt: Infiniti QS Inspiration Concept

Hoewel Infiniti in ons werelddeel het doek laat vallen, bouwt het merk voor de rest van de wereld stevig door. Een nieuwe concept-car belandt een week voor de officiële onthulling op het digitale web.

Het is het Chinese Autohome die de foto's de wijde wereld in helpen. Hoewel de foto's niet van een geweldige kwaliteit zijn, blijft geen detail geheim. In grote lijnen trekt Infiniti de designtaal van de pasonthulde QX Inspiration door bij deze Qs Inspiration. De geëlektrificeerde cross-over die zijn werelddebuut in Detroit beleefde, had namelijk net zo'n karakteristieke...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

SPYSHOTS: Porsche Panamera facelift - interior seen. paultan.org/2019/11/11/spy…

The amount of time I didn't notice people which pass by me is A LOT. Sampai ade spyshots ah 😂😂😭

Check Out The New @BMW 4 Series' Interior. We spied the cabin of the upcoming all-new 4 Series. #coupe #interior #spyshots Read: car.bz/sisqqf1 pic.twitter.com/Rf882B4YNz