Jeep teast Easter Safari-speeltjes

Jeep teast Easter Safari-speeltjes

Het is weer voorjaar en we weten allemaal wat dat betekent: de Easter Jeep Safari komt er weer aan! Jeep laat alvast wat plaatjes zien van de ruige concept-cars die later deze maand hun opwachting maken.

Van 13 tot 21 april is het weer feest in Moab, Utah. Jeep-liefhebbers uit alle windstreken komen dan naar deze plaats toe om elkaars terreinspeeltjes te bewonderen, maar ook om te kijken naar wat Jeep zélf voor ze in petto heeft. Het Amerikaanse merk is traditiegetrouw  aanwezig op dit feestje, dat wordt georganiseerd door off-road club Red Rock 4-Wheelers. Jeep brengt, net...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

SPYSHOTS: Porsche Panamera facelift - interior seen. paultan.org/2019/11/11/spy…

The amount of time I didn't notice people which pass by me is A LOT. Sampai ade spyshots ah 😂😂😭

Check Out The New @BMW 4 Series' Interior. We spied the cabin of the upcoming all-new 4 Series. #coupe #interior #spyshots Read: car.bz/sisqqf1 pic.twitter.com/Rf882B4YNz