Infiniti teast Qs Inspiration Concept voor Shanghai

Infiniti teast Qs Inspiration Concept voor Shanghai

Infiniti belooft een concept-car met de naam Qs Inspiration mee te nemen naar de autoshow van Shanghai, die later deze maand z'n deuren opent. Vandaag kunnen we een eerste blik op de auto werpen, binnenkort volgt meer.

De Qs Inspiration is zowaar geen SUV, maar een sportieve sedan. Nog specialer is dat het woord 'coupé' in het gehele persbericht niet voorkomt en Infiniti 'm dus echt gewoon 'sedan' noemt. Dat zien we tegenwoordig nog maar zelden. Ook opvallend: het zou gaan om een auto met een geëlektrificeerde aandrijflijn, wat impliceert...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF