Dit is de nieuwe Ford Kuga

Dit is de nieuwe Ford Kuga

Dit is geheel nieuwe, derde generatie van de Ford Kuga. De auto lijkt qua uiterlijk sterk op de nieuwe Focus en deelt ook veel techniek met dat model. Bijzonder: hybridetechniek komt in drie smaken beschikbaar!

Zoals we eerder al vermoedden, staat de nieuwste Kuga op het C2-platform waar ook de Focus gebruik van maakt. Fords SUV-aanbod in het C-segment profiteert daardoor van een 20 mm langere wielbasis. Ook op andere gebieden is de auto gegroeid. De nieuwe Kuga is 44 mm breder en 89 mm langer dan zijn voorganger. Tegelijkertijd is het koetswerk 20 mm lager, een trend die we eerder bij de Toyota...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

SPYSHOTS: Porsche Panamera facelift - interior seen. paultan.org/2019/11/11/spy…

The amount of time I didn't notice people which pass by me is A LOT. Sampai ade spyshots ah 😂😂😭

Check Out The New @BMW 4 Series' Interior. We spied the cabin of the upcoming all-new 4 Series. #coupe #interior #spyshots Read: car.bz/sisqqf1 pic.twitter.com/Rf882B4YNz