Samsung presenteert XM3 Inspire

Samsung presenteert XM3 Inspire

Samsung heeft tijdens de Seoul Motor Show het doek getrokken van de XM3 Inspire, een showauto die ons wel heel bekend voor komt.

Renault Samsung Motors schuift tijdens de Seoul Motor Show deze XM3 Inspire naar voren, een studiemodel waarmee Samsung een duidelijk signaal afgeeft. De van deze concept-car afgeleide productieversie zal volgend jaar namelijk op de Zuid-Koreaanse markt verschijnen. Komt de koets van de auto je bekend voor? Dan heb je goed gekeken. De XM3 Inspire is namelijk 'gewoon' Samsungs versie van de vorig jaar tijdens de International Auto Show van Moskou gepresenteerde...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

2020 Mahindra Thar Hardtop Spotted: Spy Pics And Details drivespark.com/four-wheelers/… #spypics #mahindra

wheelz.me/bmw-2-series-g… بي أم دبليو الفئة الثانية غران كوبيه 2021- سيارة الكوبيه الرباعية الأبواب الأصغر من بافاريا... قريباً 🆕

Aston Martin test de DBX ook in Nederland - bit.ly/2M8Dsg2 #Aston Martin #DBX #Terneuzen #Spyshots

SPYSHOTS: G30 BMW 5 Series LCI sedan spotted paultan.org/2019/07/19/spy…

2021 BMW 5 Series Facelift Spied for the First Time: What, already? Yes, already. Even though the 5 Series is a brand new car, BMW is now working on a mid-life facelift for the whole range. These first spyshots reveal changes… automotivetestdrivers.com/2021-bmw-5-ser… #Cars #Autos #Automotive