Elektrische BMW X3 doorstaat koudeproef

Elektrische BMW X3 doorstaat koudeproef

We zagen de BMW iX3 al eerder onder minder extreme omstandigheden op de proef worden gesteld, maar ook bij bittere kou moet de volledig elektrische SUV zijn mannetje staan. Afgelopen weekend zag onze spionagefotograaf hem door het barre Lapland ploegen.

Hoewel BMW de hele straat van iX1 tot en met iX9 heeft geclaimd, is de enige elektrische SUV die ze tot dusverre hebben bevestigd de iX3. Deze EV staat gepland voor einde dit of begin volgend jaar, er is al op in te tekenen en hij rijdt dan ook al volop rond op de welbekende testlocaties. Om hem te onderscheiden van...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

💻 : Chicago Typewriter ep. 13😍🙈❤

Updated @Honda Civic Type R May Have Some Surprises. Some laps around the Nurburgring reveal some details. #hothatch #nurburgring #spyshots #testing Read: car.bz/si2zdf1 pic.twitter.com/AquosjvuWL

SPYSHOTS: W213 Mercedes-AMG E63 facelift spotted paultan.org/2019/04/24/spy…

SPYSHOTS: W213 Mercedes-AMG E63 facelift spotted - Paul Tan's Automotive News feed.easybranches.com/my/business/15…