Mercedes-Benz GLC Coupé krijgt facelift

Mercedes-Benz GLC Coupé krijgt facelift

Enkele weken na de presentatie van de gefacelifte GLC presenteert Mercedes het logische vervolg: de GLC Coupé.

Het vlotte broertje van de vlotter gelijnde GLC-versie kreeg zelfs een heuse teaser toebedeeld, maar het nieuws is niet al te verrassend. Ook hier is het zwaartepunt van de vernieuwingsslag, aan de buitenkant althans, bij de neus te vinden. Afgeplatte koplampunits en een grille die onderaan breder is dan aan de top zorgen voor voorgevel die beter past bij die van de geheel nieuwe GLE. Verschillen zijn er ook, in ieder geval bij de getoonde uitvoeringen:...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF