Infiniti stopt in West-Europa

Infiniti stopt in West-Europa

Infiniti staakt z'n verwoede pogingen om in West-Europa een voet tussen de ietwat induwbare premium-deur te krijgen. Begin 2020 sluiten de dealers hier definitief de deuren.

Infiniti voert wereldwijd een grote herstructurering door, waarbij de focus nadrukkelijk op alle delen van de wereld behalve West-Europa komt te liggen. Terwijl in China juist extra wordt geïnvesteerd, er in de VS nog steviger op SUV's wordt ingezet en er een groot elektrificatieplan klaarligt voor het hele gamma, besluit Nissans luxemerk dat het in Europa mooi is geweest. G37 cabriolet Een direct gevolg daarvan...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF