Audi Q4 e-tron in beeld

Audi Q4 e-tron in beeld

Audi heeft een drietal designschetsen vrijgegeven waarop het in- én exterieur van een nieuwe concept-car wordt vrijgegeven.

AutoWeek wist op basis van een gesprek met Andreas Mindt, Head Exterior Design bij Audi, begin januari al te melden dat Audi een nieuwe concept-car zou meebrengen naar de Autosalon van Genève. Dat nieuwe studiemodel zou volgens Mindt vooruitblikken op een nieuwe, compactere elektrische SUV. Nu heeft Audi de eerste schetsen van die showauto vrijgegeven. Audi noemt zijn nieuwe studiemodel 'Q4 e-tron' en dat doet vermoeden dat de auto tussen de Q3 en Q5 een plekje krijgt in het...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz