Skoda neemt Vision iV mee naar Genève

Skoda neemt Vision iV mee naar Genève

Hoewel wij eerder verwachtte dat de nieuwe Kamiq Skoda's grootste nieuws op de beursvloer in Genève zou zijn, teasen de Tsjechen nu nog een heel ander model.

Het merk spreekt op social media over de Skoda Vision iV; "een volgende stap in de elektrische toekomst." Hoewel het overduidelijk om een schets gaat, herkennen we veel van de Vision E Concept die we vorig jaar zagen. Het belooft wederom een SUV te worden waarbij de daklijn als een coupé afloopt. Een doorgetrokken ledstreep siert de neus van de elektrische concept-car. Opmerkelijk is het Skoda-logo op de motorkap,...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz