Schaduwspeler: Dacia Dokker

Schaduwspeler: Dacia Dokker

Sluit je ogen en denk aan een auto die volledig gericht is op functionaliteit. Veel ruimte, een bescheiden prijskaartje en een lachwekkende kilometerkostprijs horen daar allemaal bij. Het voertuig dat je nu voor ogen hebt lijkt wellicht wel wat op de Dacia Dokker, maar toch koopt bijna niemand 'm.

In theorie is het concept van de zogenaamde 'Ludospace' zich uitstekend voor een budgetmerk als Dacia. Bij voertuigen als de Renault Kangoo, Citroën Berlingo en Opel Combo gaat alles om functionaliteit en staan design, luxe en comfort op het tweede of derde plan. Het is dan ook niet zo gek dat...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz