‘Porsche en Audi onder de indruk van Tesla Model 3’

'Porsche en Audi onder de indruk van Tesla Model 3'

Porsche en Audi zijn volgens ingewijden nogal onder de indruk van de Tesla Model 3. Een uitgebreide 'reverse-engineering', zoals dat heet, leverde naar verluidt interessante inzichten op.

Volgens de gelekte informatie, die door Electrek.co is gedestilleerd uit een rapport van het Duitse Manager Magazin, zou blijken dat er met name op kostengebied nog het nodige valt te winnen bij het elektrische platform dat Audi en Porsche samen ontwikkelen. Dit Premium Platform Electric (PPE) moet in 2020 of 2021 in productie gaan en vormt een belangrijk onderdeel...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz