Honda toont Tomo Concept

Honda toont Tomo Concept

Het Instituto Europeo di Design brengt de Tomo mee naar de Autosalon van Genève, een elektrische concept-car die samen met Honda is getekend.

De Tomo is een net geen 4 meter lange, 1,89 meter brede en 1,56 meter hoge concept-car waar overduidelijk invloeden van de Urban EV Concept en van de Sports EV Concept in te herkennen zijn. Dat is niet zo gek, ondanks dat dit studiemodel door 13 studenten van het IED Torino is ontworpen. De knappe creatievelingen deden dat namelijk in samenwerking met Honda Design. De Tomo, wat Japans zou zijn voor 'vriend', valt misschien wel het beste te omschrijven als...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz