‘General Motors werkt aan pick-up met Tesla-techniek’

'General Motors werkt aan pick-up met Tesla-techniek'

Opmerkelijk nieuwtje uit elektro-land: General Motors zou voor z'n elektrische pick-up de hulp van Tesla inschakelen.

Cleantechnica, een site die zich net als het bekendere Electrek bezighoudt met alles rondom duurzaamheid, komt met dat opmerkelijke gerucht. Dat het grote, machtige General Motors voor een elektrische 'truck' naar de grote concurrent zou stappen, is opmerkelijk te noemen, maar Cleantechnica wijst erop dat het bedrijf ten tijde van de Bolt ook niet te beroerd was om de hulp van LG in te roepen. Bovendien is er bij GM veel...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz