Citroën teast concept-cars

Citroën teast concept-cars

Het is dit jaar natuurlijk feest bij Citroën, want het merk blaast 100 verjaardagskaarsjes uit. Om de mijlpaal te vieren, komt Citroën dit jaar met twee concepts. Eentje daarvan wordt nu in een video kort geteast.

De eerste concept-car, waarvan we nu flitsen voorbij zien komen in een video met Citroëns CEO Linda Jackson, treffen we op de beursvloer in Genève tijdens de komende autosalon. Maar wat gaan we zien? De twee concept-cars van dit jaar geven ieder hun eigen visie op stedelijke mobiliteit. De geteaste auto moet laten zien hoe het merk toekomstige stadsmobiliteit voor zich ziet....

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz