Bijgewerkte Skoda Superb gesnapt

Bijgewerkte Skoda Superb gesnapt

De huidige Superb is inmiddels sinds 2015 op de markt en dat betekent dat er in Mmladá Boleslav al even hard wordt nagedacht over een gefacelift exemplaar. Die bijgewerkte Superb is nu opnieuw voor de lens van onze spionagefotograaf verschenen.

Uit eerdere foto's die van de vernieuwde Superb opdoken, viel al op te maken dat de uiterlijke wijzigingen die Skoda doorvoert niet zeer heftig zullen zijn. De lichtunits gaan aan zowel voor- als achterzijde op de schop en ook het bumperwerk wordt aangepakt. Onderhuids hebben de wijzigingen meer om het lijf. De vernieuwde Superb zal namelijk...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

New spyshots from the first 1 Series with front wheel drive mechcrunch.com/2019/03/18/new… pic.twitter.com/6qUeEXW5dg

SPYSHOTS: Audi RS4 facelift running winter tests paultan.org/2019/03/18/spy…

SPYSHOTS: Audi A6 allroad in production clothes paultan.org/2019/03/18/spy…

SPYSHOTS: Audi RS4 facelift running winter tests paul.my/2W5D3Nl

SPYSHOTS: Audi A6 allroad in production clothes paul.my/2ucHWIs