SsangYong toont stukjes Korando

SsangYong toont stukjes Korando

SsangYong brengt een volledig nieuwe Korando mee naar Genève, een auto waar we nu weer wat flarden van te zien krijgen.

De Korando die momenteel de showrooms van SsangYong bevolkt, is daar sinds 2010 te vinden. Die generatie, de C200, maakt plaats voor een tot op het kleinste moertje nieuwe generatie met de interne code C300. De nieuwe Korando rolt in juli dit jaar voor het eerst van de band in thuisland Zuid-Korea. De auto is nu weer in een teaservideo opgedoken en daaruit valt onder meer op te maken dat de auto een elektronisch instrumentarium krijgt en dat het uiterlijk zich kenmerkt...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz