Seat met twee nieuwkomers naar Mobile World Congress

Seat met twee nieuwkomers naar Mobile World Congress

In de laatste week van deze maand vindt in Barcelona het Mobile World Congress plaats, een van de grootste en belangrijkste beurzen in de telecomindustrie. Seat is er aanwezig met een stukje eigen mobiliteit.

Seat meldt dat het "[...] een nieuw voertuig" presenteert tijdens het Mobile World Congress dat op 25 februari zijn poorten opent in Barcelona. Seat omschrijft de nieuwkomer als een voertuig dat "[...] een verschil gaat maken op het gebied van micromobiliteit". Seat laat een schimmige afbeelding van zijn debutant zien en die plaat lijkt...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz