Alpina vernieuwt B7

Alpina vernieuwt B7

Krap twee jaar geleden presenteerde Alpina met de B7 zijn visie op de huidige generatie van de 7-serie. BMW's topsedan is inmiddels gefacelift en nu is ook die B7 opgewaardeerd.

Een M7 heeft BMW nooit geleverd, al benadert BMW het met de 610 pk sterke M760 het concept van een performance-topsedan al vrij behoorlijk. Dan is er natuurlijk Alpina. In 2016 presenteerde dat bedrijf al de B7, een op de 750i gebaseerde creatie met onder andere dankzij aangepaste turbo's een 608 pk sterke versie van de 4.4 V8 aan boord, een blok dat in de 750i goed was voor 450 pk. Vandaag maken we kennis met de bijgewerkte B7. De...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz