Volkswagen I.D. ‘Neo’ kruipt door de sneeuw

Volkswagen I.D. 'Neo' kruipt door de sneeuw

Volkswagen brengt volgend jaar zijn eerste model van de I.D.-familie op de markt, een auto die waarschijnlijk de naam I.D. Neo op zich krijgt geplakt. Vandaag is die elektrische hatchback gesnapt terwijl hij aan koudetests werd onderworpen.

Volkswagen kondigde deze elektrische hatchback al in 2016 aan met de I.D. Concept. Die vooruitblik op het eerste lid van Volkswagen's I.D.-familie, een label waar het zijn volledig elektrische auto's onder gaat scharen, kreeg later gezelschap van meerdere I.D.-voorbodes. Deze I.D. 'Neo' staat volgend jaar in de showrooms,...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz