Nieuwe Renault Captur gekiekt

Nieuwe Renault Captur gekiekt

De nieuwe Renault Clio heeft zijn binnenste en buitenste al in detail laten zien, maar die compacte Fransman is niet de enige die wordt vernieuwd. Ook succesnummer Captur wordt snel aan een nieuwe generatie geholpen en het is die nieuwkomer waarvan nu een ingepakt prototype is gesnapt.

De huidige Captur verscheen in 2013 op de planken en sinds zijn introductiejaar zorgt die auto bij het management van Renault voor vrolijke gezichten. De cross-over was één van de eerdere compacte hoogpotigen, al was alliantiegenoot Nissan met de Juke net even eerder. In 2016 werd de Captur gefacelift...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF