Nieuwe Skoda Kamiq: een preview via designschetsen

Skoda's grote wereldprimeur op de naderende Autosalon van Genève is een nieuwe, compacte SUV, genaamd Kamiq. Uiteraard moet het echte design van de auto nog eventjes een verrassing blijven, maar via een tweetal schetsen gunnen de Tsjechen ons al wel vast een voorproefje van wat komen gaat.
Lees verder »





Meer Spyshots (op Twitter)

This SUV Prototype Is Not What You Think. Here's a hint: it's a @Porsche fighter. #pluginhybrid #spyshots #suv Read: car.bz/si3raf1 pic.twitter.com/VFym5LqB4m

Leaked : One of the most anticipated upcoming new car reveals is the next-generation Land Rover Defender with plenty of hints, leaks, and spy photos. This could be one of the closest !!! leaked photo via IG @wilcoblock #LandRoverDefender @LandRover @LandRover_UK #SpyShots pic.twitter.com/BIZ7yswN0s

The age of electric vehicles is upon us as more and more electric vehicles are becoming the norm. Some recent spyshots show what looks to be a Chevy crossover, rumored to be the Chevy Bolt EUV, check it out! bit.ly/2IlqUyo