Verkoop Mitsubishi i-MiEV ten einde

Verkoop Mitsubishi i-MiEV ten einde

Je zou bijna vergeten dat ze nog in de Nederlandse prijslijsten stonden, maar het (langverwachte) einde is daar: de Citroën C-Zero, Mitsubishi i-MiEV en Peugeot Ion verdwijnen uit de Nederlandse showrooms.

Iets meer dan acht jaar staat het elektrische trio nu in de Nederlandse showrooms. Als één van de eerste merken lanceerden Peugeot, Citroën en Mitsubishi een volledig elektrische auto. Dat de EV in 2010 nog in zijn kinderschoenen stond, blijkt uit de cijfers. De 4,3 meter lange autootjes hebben met een 47 kW elektromotor namelijk een actieradius van nog geen 100 kilometer...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF