Infiniti laat QX Inspiration al zien

Infiniti laat QX Inspiration al zien

Infiniti heeft meer foto's laten zien van de concept-car die het straks in vol ornaat toont tijdens de North American International Show. Vandaag geeft het merk meer beelden vrij van de nieuwe showauto.

Infiniti geeft niet alleen foto's, maar ook de naam van zijn nieuwe studiemodel vrij: QX Inspiration Concept. Volgens Infiniti geeft de concept-car een beeld van wat het merk in de toekomst met sportieve elektrische auto's van plan is. De designtaal die in de designkeuken over deze concept-car is uitgegoten, keert volgens Infiniti in de toekomst terug op zijn elektrische...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF