Back to Basics: Mitsubishi Eclipse Cross

Back to Basics: Mitsubishi Eclipse Cross

De Eclipse Cross is eigenlijk een auto van uitersten: of je vindt hem geweldig en uniek of je moet er niet aan denken dat dié auto voor je deur staat. Voor nipt geen 30 mille staat een grijze versie in een Pure-jasje gehuld op naam van een nieuwe eigenaar, maar met welke standaard voorzieningen?

Mitsubishi Eclipse Cross Pure 1.5 2WD 6MT € 29.990 Het Nederlandse gamma van Mitsubishi bestaat ondertussen voor meer dan helft uit cross-overs. Na de welbekende Outlander en de recent gefacelifte comacte ASX lanceerde Mitsubishi een derde model: de Eclipse Cross. Het...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF