Opvolger Subaru Levorg gesnapt

Opvolger Subaru Levorg gesnapt

Subaru is al aan het testen met een opvolger van de huidige generatie Levorg.

De in 2014 gepresenteerde Levorg werd een jaar later aan het Nederlandse leveringsgamma van Subaru toegevoegd. De auto is daarmee verre van op leeftijd, maar Subaru lijkt al aan het testen te zijn met een volledig nieuwe generatie van de auto die in Europa in feite als opvolger diende van de Legacy. De testauto op de foto's is nog een zogeheten 'mule' en dat betekent dat er nieuwe techniek schuilgaat onder een veelal iets verknipte en verzaagde versie van de koets van het huidige model. We verwachten dat de...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz