Volkswagen presenteert 490 pk sterke Arteon

Volkswagen presenteert 490 pk sterke Arteon

Maak kennis met de ART3on, een project van stagiairs van Volkswagen Australië. Die auto is niet alleen kleurrijk, maar ook nog eens beresterk.

Een team van vijf stagiairs die bij de Australische tak van Volkswagen actief zijn, heeft een wel heel bijzondere Arteon gepresenteerd: de ART3on. De Arteon is heftig aangepakt, zodat de auto mee kan doen aan de World Time Attack Challenge, die binnenkort in Australië wordt gehouden. De ART3on, in de basis een gele Arteon met R-Line-pakket die een typische 'artcar-kleurstelling' draagt, heeft een 490 pk en 600 Nm sterke...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

New #Audi A6 Allroad Is For Those Tired Of Driving A Subaru Outback. Reports suggest the new Audi A6 Allroad is coming to America. #spyshots #wagon Read: car.bz/sil9fz pic.twitter.com/DAPOPmTKdD

Here's Our First Look At The Next-Generation #Porsche 911 GT3. This is the 911 we'll all be waiting for. #2018laautoshow #nurburgring #sportscar #spyshots Read: car.bz/silkfz pic.twitter.com/Pt17wVGBFK

Spyshots vom Riesen-7,21 Zoll Huawei Mate 20X: Was wir bisher wissen dlvr.it/QnJ0fL pic.twitter.com/W2URExhxeM