Rinspeed neemt microSnap mee naar CES

Rinspeed neemt microSnap mee naar CES

Het Zwitserse Rinspeed weet ons nagenoeg altijd te verrassen. Dit keer lukt dat in iets mindere mate. We krijgen de microSnap te zien, een studiemodel dat tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas officieel wordt gepresenteerd.

Vorig jaar rond deze tijd presenteerde het Zwitserse Rinspeed, dat om de zoveel tijd een innovatieve en veelal opzienbarende concept-car op een beursvloer parkeert, de Snap. Dat was een autonome 'mobiliteitsoplossing' die bestaat uit een elektrisch platform waarop een 'pod' kan worden geplaatst. De Snap kan in theorie worden gebruikt...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

New #Audi A6 Allroad Is For Those Tired Of Driving A Subaru Outback. Reports suggest the new Audi A6 Allroad is coming to America. #spyshots #wagon Read: car.bz/sil9fz pic.twitter.com/DAPOPmTKdD

Here's Our First Look At The Next-Generation #Porsche 911 GT3. This is the 911 we'll all be waiting for. #2018laautoshow #nurburgring #sportscar #spyshots Read: car.bz/silkfz pic.twitter.com/Pt17wVGBFK

Spyshots vom Riesen-7,21 Zoll Huawei Mate 20X: Was wir bisher wissen dlvr.it/QnJ0fL pic.twitter.com/W2URExhxeM