Polestars eerste winkel aangekondigd

Polestars eerste winkel aangekondigd

Halverwege volgend jaar opent Polestar de deuren van zijn eerste 'Polestar Space'. Vandaag maakt het Zweedse merk bekend waar. De aangekondigde plek is best verrassend, want hij komt niet in thuisland Zweden te staan.

Polestar kiest namelijk voor Noorwegen om de eerste winkel te openen. Downtown Oslo, Øvre Slottsgate om precies te zijn, krijgt de grote eer. Met de 'Space' wil Polestar zijn idee van het hele concept met alle innovatieve ideeën aan klanten laten zien. "Door de verschillende locaties wereldwijd te openen, kunnen klanten de auto's en het merk fysiek ontmoeten",...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

New #Audi A6 Allroad Is For Those Tired Of Driving A Subaru Outback. Reports suggest the new Audi A6 Allroad is coming to America. #spyshots #wagon Read: car.bz/sil9fz pic.twitter.com/DAPOPmTKdD

Here's Our First Look At The Next-Generation #Porsche 911 GT3. This is the 911 we'll all be waiting for. #2018laautoshow #nurburgring #sportscar #spyshots Read: car.bz/silkfz pic.twitter.com/Pt17wVGBFK

Spyshots vom Riesen-7,21 Zoll Huawei Mate 20X: Was wir bisher wissen dlvr.it/QnJ0fL pic.twitter.com/W2URExhxeM