Bollinger Motors breidt uit met B2

Bollinger Motors breidt uit met B2

Het in New York gevestigde Bollinger Motors breidt zijn portfolio binnenkort uit met de B2, een pick-upversie van de vorig jaar gepresenteerde B1.

In juli vorig jaar maakten we digitaal kennis met de B1 van Bollinger Motors. De eerste auto van de nieuwe fabrikant was een volledig elektrisch aangedreven offroader met een lengte van 3,81 meter en een breedte van 1,94 meter. Bollinger kondigde de SUV aanvankelijk in twee versies aan, die alleen zijn te bestellen met een 120 kWh groot accupakket, waarmee een actieradius van zo'n 355 kilometer moet kunnen worden gehaald. Nu is er...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

New #Audi A6 Allroad Is For Those Tired Of Driving A Subaru Outback. Reports suggest the new Audi A6 Allroad is coming to America. #spyshots #wagon Read: car.bz/sil9fz pic.twitter.com/DAPOPmTKdD

Here's Our First Look At The Next-Generation #Porsche 911 GT3. This is the 911 we'll all be waiting for. #2018laautoshow #nurburgring #sportscar #spyshots Read: car.bz/silkfz pic.twitter.com/Pt17wVGBFK

Spyshots vom Riesen-7,21 Zoll Huawei Mate 20X: Was wir bisher wissen dlvr.it/QnJ0fL pic.twitter.com/W2URExhxeM