Achterklep nieuwe Seat Leon duikt op

Achterklep nieuwe Seat Leon duikt op

Seat is druk bezig met de ontwikkeling van de vierde generatie Leon. Op het wereldwijde web duikt nu al de achterklep van het nieuwe model op. Daarop komen we iets herkenbaars tegen: de doorlopende lichtbalk waar automerken tegenwoordig massaal op teruggrijpen.

Volgend jaar staat de onthulling van de nieuwe Leon op Seats planning, maar al ruim daarvoor duikt deze foto van de achterklep op bij het Franse Worldscoop. In één oogopslag zien we daar gelijkenissen op met de net onthulde Tarraco. Aan de achterkant van Seats grootste cross-over worden de achterlichten namelijk...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF