Renault Zoe als Iconic

Renault Zoe als Iconic

Renault introduceert in Parijs een nieuwe tijdelijke uitvoering van zijn volledig elektrische Zoe: de Iconic.

De Zoe Iconic is een gelimiteerde uitvoering van de Zoe, een speciale editie die zijn weg ook naar de Nederlandse markt zal vinden. De elektrische Renault, die is voorzien van de 109 pk en 225 Nm sterke R110-motor en een actieradius van 300 kilometer zou moeten hebben, krijgt stoelbekleding mee die half uit stof en half uit kunstleer bestaat. De koets van de EV is Gris Highland gespoten, een nieuwe kleur die speciaal voor de Iconic in het leven is geroepen. De Zoe Iconic staat standaard op 17-inch...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

This SUV Prototype Is Not What You Think. Here's a hint: it's a @Porsche fighter. #pluginhybrid #spyshots #suv Read: car.bz/si3raf1 pic.twitter.com/VFym5LqB4m

Leaked : One of the most anticipated upcoming new car reveals is the next-generation Land Rover Defender with plenty of hints, leaks, and spy photos. This could be one of the closest !!! leaked photo via IG @wilcoblock #LandRoverDefender @LandRover @LandRover_UK #SpyShots pic.twitter.com/BIZ7yswN0s

The age of electric vehicles is upon us as more and more electric vehicles are becoming the norm. Some recent spyshots show what looks to be a Chevy crossover, rumored to be the Chevy Bolt EUV, check it out! bit.ly/2IlqUyo