Nu voor Europa: Toyota RAV4

Nu voor Europa: Toyota RAV4

Toyota brengt de vijfde generatie van de RAV4 mee naar Parijs. De auto kennen we al in Noord-Amerikaanse trim, maar is nu ook voor de Europese markt gepresenteerd.

De RAV4 staat net als praktisch alle nieuwe Toyota's op het TNGA-platform, een modulaire basis die we kennen van auto's als de C-HR, maar ook van de nieuwe Corolla en de Prius. De auto komt niet alleen beschikbaar met een hybride aandrijflijn. De aandrijflijn bestaat uit een 2,5-liter viercilinder benzinemotor die is gekoppeld aan een elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 218 pk en daarmee is de nieuwe RAV4 krachtiger dan zijn...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz