Subaru XV e-Boxer Hybrid onthuld

Subaru XV e-Boxer Hybrid onthuld

Subaru's vorige generatie XV was in onder andere zijn thuisland en de Verenigde Staten leverbaar met een hybride aandrijflijn. Nu is ook de huidige XV van zo'n aandrijflijn voorzien.

Subaru heeft in het thuisland de XV e-Boxer Hybrid gepresenteerd, een nieuwe hybridevariant van de XV. Van de vorige generatie XV was tevens een hybride beschikbaar, al werd die versie in Nederland niet aangeboden. De XV e-Boxer Hybrid maakt gebruik van dezelfde 2,0-liter grote viercilinder boxermotor als de hier wél leverbare topversie van de XV: de 156 pk sterke Premium-uitvoering. In de XV e-Power...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz