‘Hyundai Ioniq Electric N niet uitgesloten’

'Hyundai Ioniq Electric N niet uitgesloten'

Met de i30 N bewijst Hyundai dat zijn N-label in staat is om een auto een geheel ander karakter te geven. In Nederland kennen we de i30 N al, maar daar zou zomaar een elektrisch N-broertje naast kunnen komen.

Uit berichtgeving van Automotive News, dat gesproken heeft met niemand minder dan N-topman Albert Biermann, blijkt nogmaals dat Hyundai grootse plannen heeft met het N-label. In Nederland kennen we de i30 N Hatchback al en daar komt straks een i30 N Fastback naast. In onder andere de Verenigde Staten heeft Hyundai de helaas niet voor Europa geplande Veloster...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz