Bevestigd: Lada Kalina wordt Granta

Bevestigd: Lada Kalina wordt Granta

De relevantie van dit artikel voor de Nederlandse markt is op z'n zachtst gezegd marginaal te noemen. Toch zal een select groepje Lada-liefhebbers ongetwijfeld met interesse en een scheutje pijn in de ziel lezen over het verdwijnen van de Lada Kalina.

Medio vorige maand voerde Lada een facelift door op de Granta, die in feite alleen als sedan en als liftback te krijgen is. De in de basis in 2011 gelanceerde Granta - die binnen de Lada-hiërarchie een plek kreeg tussen de Kalina en de onlangs ten grave gedragen Priora - kreeg een nieuwe neus, waarmee de auto weer aardig in lijn...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Here's A First Look At The Brutal 600-HP #BMW X6 M. The new BMW X6 M is expected to pack the new M5's twin-turbo V8. #bmwmevolution #spyshots #suv Read: car.bz/sibmfz pic.twitter.com/SzTwSB0vAz

Mahindra could not find a better road to test the upcoming S201 compact SUV. bit.ly/2NAhXag #spyshots #camoflauge #comingsoon pic.twitter.com/u2PaDYZfOU

Mercedes-AMG made a big splash at the Frankfurt Motor Show last year with the unveiling of its Project One concept. Fast forward another 12 months and Affalterbach is still working hard to bring the ferocious Formula 1-engined hypercar to market, rspec.io/r/240aSzm295768

Dans quelques mois, l'actuel Renault Captur passera le flambeau à une toute nouvelle génération. Cette dernière vient d'être surprise sur les routes espagnoles. bit.ly/2MRMifd

1ère sortie pour le Renault Captur restylé (2029) ift.tt/2NudxRV