‘Saudi’s praten met Tesla over buyout’

'Saudi's praten met Tesla over buyout'

Het Saudische staatsinvesteringsfonds is volgens ingewijden in gesprek met Tesla over een rol bij het mogelijk beëindigen van de beursnotering van de maker van elektrische auto's. Tesla-baas Elon Musk meldde eerder via Twitter Tesla van de beurs te willen halen bij een koers van 420 dollar per aandeel.

Het investeringsfonds heeft de afgelopen maanden een belang van 5 procent in Tesla opgebouwd. Momenteel zou gepraat worden over welke rol de Saudi's kunnen spelen bij een eventuele buyout. Om Tesla van de beurs te halen zou meer dan 60 miljard dollar nodig zijn. Musk zei...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Here's A First Look At The Brutal 600-HP #BMW X6 M. The new BMW X6 M is expected to pack the new M5's twin-turbo V8. #bmwmevolution #spyshots #suv Read: car.bz/sibmfz pic.twitter.com/SzTwSB0vAz

Mahindra could not find a better road to test the upcoming S201 compact SUV. bit.ly/2NAhXag #spyshots #camoflauge #comingsoon pic.twitter.com/u2PaDYZfOU

Mercedes-AMG made a big splash at the Frankfurt Motor Show last year with the unveiling of its Project One concept. Fast forward another 12 months and Affalterbach is still working hard to bring the ferocious Formula 1-engined hypercar to market, rspec.io/r/240aSzm295768

Dans quelques mois, l'actuel Renault Captur passera le flambeau à une toute nouvelle génération. Cette dernière vient d'être surprise sur les routes espagnoles. bit.ly/2MRMifd

1ère sortie pour le Renault Captur restylé (2029) ift.tt/2NudxRV