Productieversie SSC Tuatara in Pebble Beach

Productieversie SSC Tuatara in Pebble Beach

SSC North America geeft weer een teken van leven. Tijdens het Pebble Beach Concours d'Elegance presenteert het bedrijf eindelijk de productieversie van zijn nieuwe snelheidsduivel.

In 2013 schoof SSC North America, tot 2012 Shelby SuperCars geheten, een vroege versie van de Tuatara naar voren. De kleine fabrikant liet een concept-car zien die de Ultimate Aero zou gaan opvolgen. Lang bleef het stil rond de daadwerkelijke komst van de auto, maar begin dit jaar liet SSC North America weer even van zich horen. Ook nu komen de pk-fanaten weer in het nieuws. Tijdens...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF