Productie Jaguar I-Pace omhoog voor Nederland

Productie Jaguar I-Pace omhoog voor Nederland

Jaguar schroeft speciaal voor de Nederlandse markt de productie van de I-Pace op. Daarmee voorkomt het merk dat de auto nog voor zijn officiële marktintroductie uitverkocht is.

Vanaf vandaag staat de I-Pace bij de Nederlandse dealers, de eerste volledig elektrische auto van Jaguar, waarvoor het merk in ons land al een aardige stapel orders heeft binnengesleept. Om de auto, die vanwege zijn elektrische aandrijflijn dit jaar nog kan profiteren van 4 procent bijtelling, beschikbaar te houden, schroeft het merk speciaal voor Nederland de productie op. De I-Pace...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

This SUV Prototype Is Not What You Think. Here's a hint: it's a @Porsche fighter. #pluginhybrid #spyshots #suv Read: car.bz/si3raf1 pic.twitter.com/VFym5LqB4m

Leaked : One of the most anticipated upcoming new car reveals is the next-generation Land Rover Defender with plenty of hints, leaks, and spy photos. This could be one of the closest !!! leaked photo via IG @wilcoblock #LandRoverDefender @LandRover @LandRover_UK #SpyShots pic.twitter.com/BIZ7yswN0s

The age of electric vehicles is upon us as more and more electric vehicles are becoming the norm. Some recent spyshots show what looks to be a Chevy crossover, rumored to be the Chevy Bolt EUV, check it out! bit.ly/2IlqUyo