Gefacelifte BMW 7-serie duikt weer op

Gefacelifte BMW 7-serie duikt weer op

BMW heeft een gefacelifte 7-serie achter de coulissen staan en het is die auto die nu weer in camouflagepak op pad is gestuurd.

De huidige generatie van BMW's vlaggenschip rolde medio 2015 voor het eerst van de band in Dingolfing. Nog dit jaar wordt het topmodel in gefacelifte vorm gepresenteerd. BMW laat de koets van de 7-serie in grote lijnen natuurlijk intact, maar we kunnen al wat aanpassingen waarnemen. De toplimo krijgt, net als de nog te onthullen X7 en de al gepresenteerde nieuwe X5, een front mee waar een nog promintenter aanwezige grille in is gemonteerd. De...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz