Dit kost de vernieuwde Mazda CX-3

Dit kost de vernieuwde Mazda CX-3

Eerder dit jaar gaf Mazda zijn CX-3 een uitgebreide reeks kleine aanpassingen mee. AutoWeek kan nu exclusief melden wat de vernieuwde versie gaat kosten.

Deze zomer vind je bij de Mazda-dealers de vooral op detailniveau aangepaste CX-3. De compacte cross-over is vanbuiten te herkennen aan een nieuwe grille en herziene achterlichtunits en ook heeft Mazda matrix-ledkoplampunits beschikbaar gesteld voor het model. Vanbinnen heeft de auto een anders ingedeelde middentunnel, waar de traditionele handrem is vervangen door een elektronisch exemplaar. Dat Mazda op details let, blijkt wel...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz