Ruim 100.000 Mitsubishis Outlander PHEV in Europa

Ruim 100.000 Mitsubishis Outlander PHEV in Europa

Mitsubishi meldt trots dat het sinds de lancering van de Outlander PHEV in Europa 100.000 exemplaren van die stekker-SUV heeft verkocht.

Liefst 100.097 exemplaren van de Outlander PHEV vonden sinds medio 2013 een Europese eigenaar. Opvallend gegeven: de stekker-Outlander is niet in Noorwegen en ook niet in Nederland het populairst gebleven. Het Verenigd Koninkrijk is het land waar de meeste exemplaren een plek vonden. Liefst 34.108 Outlanders PHEV werden in het Vernenigd Koninkrijk verkocht, iets dat ongetwijfeld voor een deel te maken heeft met...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF