GAC Motor toont Enverge en GA4

GAC Motor toont Enverge en GA4

Het Chinese GAC Motor heeft tijdens de North American International Auto Show de Enverge Concept gepresenteerd. De auto wordt vergezeld door de eveneens nieuwe Trumpchi GA4.

Net als in 2017 het geval was, is het Chinese GAC Motor aanwezig tijdens de North American International Auto Show, een beurs waar de gigant maar wat graag zijn waren toont. Het merk brengt het volledige modellengamma mee naar Detroit, maar heeft ook nieuws te melden. Dat komt in de vorm van de Enverge Concept, een studiemodel dat de vorm heeft aangenomen van een elektrische SUV. De Enverge Concept is voorzien van...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Available equipment for the Binyue in China includes Level 2 autonomous driving features (adaptive cruise control, parking assist), GKUI system, autonomous emergency braking, seven-inch LCD instrument panel and 10.25-inch main display, among others. paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paultan.org/2019/02/21/spy…

SPYSHOTS: Geely Binyue B-segment SUV spotted testing in Malaysia – new Proton X50 on the way? paul.my/2tuRU7A

The @RushLane has a dedicated space for providing #SpyShots and all the information related to #CommercialVehicles. Another interesting feature of this website is that it can be accessed in Hindi. Know more here: bit.ly/2FJZp2L pic.twitter.com/T4mWFKp1Fz