Infiniti Q Inspiration Concept gepresenteerd

Infiniti Q Inspiration Concept gepresenteerd

Infiniti heeft de Q Inspiration Concept de beursvloer van de North American International Auto Show op gereden.

Eerlijk is eerlijk: het uiterlijk van Infiniti's nieuwste studiemodel is geen enorme verrassing. In eerdere teasers gaf het merk al aan hoe de auto er van voren en van achteren uit komt te zien. Vandaag toont Infiniti alle foto's van zijn nieuwste concept-car en geeft daarbij ook alle informatie vrij. Volgens Infiniti laat de Q Inspiration Concept zien welke designweg het merk de komende jaren gaat bewandelen, een periode waarin het "geavanceerde...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF