Infiniti toont voorzijde Q Inspiration Concept

Infiniti toont voorzijde Q Inspiration Concept

Infiniti heeft de voorzijde getoond van de Q Inspiration Concept, een studiemodel dat volgende week debuteert tijdens de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit.

Net als veel andere merken kiest Infiniti voor een trapsgewijze digitale onthulling van zijn nieuwe studiemodel. Eerder liet het merk al de achterzijde van de concept-car zien en nu voegt Infiniti deze nieuwe afbeelding toe aan een algemeen persbericht. De Q Inspiration Concept is een sedan met een stijl aflopende daklijn, een auto die daarmee coupétrekjes krijgt. Infiniti liet...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

#Passionné #automobile Les premiers "spyshots" de la Mercedes CLA (2019) - La seconde génération du coupé Mercedes CLA est attendue dès l'année prochaine, dans la foulée de la Classe A. ht.ly/GFh950gbdmB

Gelekt! Hete info over de Ferrari 488 ‘Special Series’ autonieuwsberichten.nl/2018/01/19/gel… Dit gaat een beest worden. We weten dat Ferrari werkt aan een hardcore versie van de 488 GTB. Tot nu toe moesten we het hebben van vage info uit interviews, spyshots en wat lekplaatjes. Nu kunnen we …

Spyshots: New Range Rover Coupe Shows Up as Two-Door Flagship autoevolution.com/news/spyshots-… via @_autoevolution_

Les premiers "spyshots" de la Mercedes CLA (2019) La seconde génération du coupé Mercedes CLA est attendue dès l'année prochaine, dans la foulée de la Classe A. pic.twitter.com/WBmzqVyYZQ