Mitsubishi Eclipse Cross en Outlander aangekleed

Mitsubishi Eclipse Cross en Outlander aangekleed

Natuurlijk kan Mitsubishi niet ontbreken op de Tokyo Auto Salon, die medio januari zijn eerste bezoekers verwelkomt. Het merk presenteert vandaag drie inzendingen.

Mitsubishi presenteert twee aangepaste versies van de Eclipse Cross. De eerste heet voluit Eclipse Cross Premium Sports Concept en is ongetwijfeld een vooruitblik op een speciale editie voor de lokale markt. We zien een Eclipse Cross met chroomkleurige inzetstukken in de voorbumper en lichtmetalen 20-inchwielen. De onderste delen van de bumpers en sideskirts, die normaal gesproken zwart...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

Debuta el BMW M4 Coupé 2021 en fotos espía, el deportivo empieza sus pruebas bit.ly/2rlB9hJ @BMW @BMWEspana @BMWGroupEspana #BMW #M4 #G82 #BMWM4 #BMWG82 #Fotosespia #Spyshots #Scoops

Here’s Your First Look At The New @BMW M4 Coupe. BMW has finally been caught testing the new M4 Coupe. #coupe #sportscar #spyshots Read: car.bz/sit36f1 pic.twitter.com/Pqbl97hAe5

How big is the surveillance economy? In the USA there is one camera for every 4.6 people while in China there is one camera on average for 4.1 people. Would you like to be spied everywhere (also consider the crimes growing across the globe)? #spyshots #Surveillance #camerahot pic.twitter.com/jz15UtEYRF