Nissan belicht CES-portfolio

Nissan belicht CES-portfolio

De eerste week van januari staat in het teken van de Consumer Electronics Show (CES), een beurs waar Nissan een reeks bekende concept-cars én nieuwe technologie presenteert.

Nissan laat weten dat het de nieuwe Leaf tijdens de CES in Las Vegas aan het Amerikaanse publiek voorstelt. Ook is de show het podium waarop de autonome ProPilot-techniek van de vernieuwde Rogue (X-Trail) wordt belicht. Meer bekend 'nieuws' staat er in de vorm van de IMX Concept, een concept-car verpakt als elektrische cross-over waarmee we in oktober al digitaal kennis hebben kunnen maken. Er is echter één zinnetje...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

This SUV Prototype Is Not What You Think. Here's a hint: it's a @Porsche fighter. #pluginhybrid #spyshots #suv Read: car.bz/si3raf1 pic.twitter.com/VFym5LqB4m

Leaked : One of the most anticipated upcoming new car reveals is the next-generation Land Rover Defender with plenty of hints, leaks, and spy photos. This could be one of the closest !!! leaked photo via IG @wilcoblock #LandRoverDefender @LandRover @LandRover_UK #SpyShots pic.twitter.com/BIZ7yswN0s

The age of electric vehicles is upon us as more and more electric vehicles are becoming the norm. Some recent spyshots show what looks to be a Chevy crossover, rumored to be the Chevy Bolt EUV, check it out! bit.ly/2IlqUyo