Vanbinnen: Mercedes-Benz G-klasse

Vanbinnen: Mercedes-Benz G-klasse

Mercedes-Benz heeft het interieur van de nieuwe G-klasse vrijgegeven. Het binnenste is een mix van hints naar het verleden en modern Mercedes-design.

Een icoon vervang je niet zomaar. Porsche past al decennialang dezelfde basislijnen toe op de 911, de Mini blijft bij elke generatiewissel trouw aan het ontwerp van het origineel, de nieuwe Wrangler lijkt als twee druppels water op zijn voorganger en ook de nieuwe Mercedes-Benz G-klasse lijkt vanbuiten slechts een doorontwikkeld model te worden. Op technisch vlak gaat de offroad-legende echter volledig op de schop en voor het interieur...

Lees verder »

Meer Spyshots (op Twitter)

#Passionné #automobile Les premiers "spyshots" de la Mercedes CLA (2019) - La seconde génération du coupé Mercedes CLA est attendue dès l'année prochaine, dans la foulée de la Classe A. ht.ly/GFh950gbdmB

Gelekt! Hete info over de Ferrari 488 ‘Special Series’ autonieuwsberichten.nl/2018/01/19/gel… Dit gaat een beest worden. We weten dat Ferrari werkt aan een hardcore versie van de 488 GTB. Tot nu toe moesten we het hebben van vage info uit interviews, spyshots en wat lekplaatjes. Nu kunnen we …

Spyshots: New Range Rover Coupe Shows Up as Two-Door Flagship autoevolution.com/news/spyshots-… via @_autoevolution_

Les premiers "spyshots" de la Mercedes CLA (2019) La seconde génération du coupé Mercedes CLA est attendue dès l'année prochaine, dans la foulée de la Classe A. pic.twitter.com/WBmzqVyYZQ